Agenda

ORA Customs College ‘Verhoging kwaliteit douane-aangiften’
Dinsdag, 04 september 2018 - Dinsdag, 04 september 2018

 

18034 Aankondiging College F15In de (offshore) wind ontkomt men er tegenwoordig bijna niet meer aan om goederen te importeren, welke op de juiste manier moeten worden aangegeven bij de Douane.

Voorkom nu HOGE BOETES, IMAGO-SCHADE en zelfs SCHORSING AEO door de kwaliteit van uw douane-aangiften te verhogen en waar nodig, te verbeteren.

De praktijk wijst helaas uit dat de kwaliteit van douane-aangiften dikwijls zeer te wensen overlaat. Dat komt vaak door complexe situaties bij bepaalde dossiers en uitzonderingen op regels. Dan is het belangrijk dat er medewerkers zijn die gedegen kennis bezitten, begrijpen wanneer er gespecialiseerde kennis noodzakelijk is. En als goede gesprekspartner van de douane bekend staan.

ORA Offshore Customs Consultancy kan dit voorkomen en biedt daarom het College ‘Verhoging Kwaliteit Douane-aangiften’ aan.

Doelgroep

Dit College is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn bij een bedrijf dat te maken heeft met douanelogistiek en als declarant / aangever de douane-aangiften insturen via het douane-softwaresysteem.

U krijgt deze Collegedag alle essentiële informatie voor het invullen van een aangifte. Deze dag is vooral geschikt voor aangevers die de ‘normale’ aangiften beheersen, maar bij ‘afwijkende’ situaties of goederen twijfel hebben hoe dit aan te geven. Ook diegenen die twijfelen aan de kwaliteit van de eigen douane-aangiften en deze graag willen verhogen zijn van harte welkom.

Bij inschrijving vóór 13 augustus a.s. ontvangt u onze ‘early bird’ vroegboekkorting.

Na afloop ontvangen alle deelnemers een werkmap met daarin de samenvatting van de presentatie met, waar van belang, achterliggende wet- en regelgeving. Bij meerdere deelnemers van één organisatie ontvangt u een korting van 10% op de deelname prijs. Voor meer informatie en inschrijving kijk op https://www.oracustoms.nl/college

Locatie : Progress, Schorpioenstraat 67, 3067 GG Rotterdam
Meer informatie : Hadassah Vorm, Executive Director of ORA Offshore Customs Consultancy