Agenda

WindEurope Conference & Exhibition / NWEA WindDays
Dinsdag, 28 november 2017 - Donderdag, 30 november 2017

2017 is een bijzonder jaar voor de WindDays, de conferentie en beurs van de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) in samenwerking met TKI Wind op Zee. Van 28 tot en met 30 november 2017 werken de WindDays samen met de Europese windenergieorganisatie WindEurope voor 's werelds grootste evenement op het gebied van windenergie.

De WindEurope Conference & Exhibition in samenwerking met de WindDays zal worden gehouden in de RAI in Amsterdam. ’s Werelds belangrijkste windenergie evenement geeft deelnemers de kans om kennis uit te wisselen met deskundigen uit het bedrijfsleven, de ngo-wereld, de overheid, financiële instellingen en de academische wereld.

Samen met de WindDays biedt de WindEurope Conference & Exhibition 2017 een breed scala aan trends over veranderingen in de financiële wereld, wet- en regelgeving, lokale gemeenschappen, export, business modellen en het onderwijs.

Op de beurs tonen meer dan duizend exposanten hun innovaties en oplossingen voor de hele waardeketen van de windsector door de belangrijkste spelers in de branche en aanverwante sectoren bij elkaar te brengen, zowel op land als op zee. Het programma biedt ongeëvenaarde technische en sociale innovaties en een breed scala aan netwerkmogelijkheden.

logo windeurope

logo WindDays 2017

Locatie : Amsterdam