Holland Paviljoen tijdens Offshore Wind Energy 2017

Van 6 tot en met 8 juni 2017 vindt in Londen de beurs ‘Offshore Wind Energy’ plaats. In samenwerking met Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert NWEA een Holland Paviljoen op deze beurs.

In 2017 bundelen WindEurope en Renewable UK hun krachten om de Offshore Wind Energy conferentie en beurs te organiseren. Windenergiebedrijven uit de hele wereld en uit de gehele keten komen hier samen om te netwerken en zaken te doen. Juist de combinatie van kennisoverdracht en business op de beursvloer maakt deze beurs een interessant evenement.

Bedrijven zijn meer dan welkom om deel te nemen aan het Holland Paviljoen. Dit zijn zes redenen waarom het slim is om deel te nemen aan het Holland Paviljoen tijdens Offshore Wind Energy: http://maritimetechnology.nl/events/offshore-wind-energy-2017

Neem voor meer informatie over deelname aan deze beurs contact op met Trade Promotion Manager Joëlla Lucas van NMT via telefoonnummer 088 445 10 24 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..