WindDays

 logo WindDays 2017

WindDays 2017: twee hoofdevenementen voor de windsector

2017 is een bijzonder jaar voor de WindDays, de conferentie en beurs van de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) en TKI Wind op Zee. Van 28 tot en met 30 november 2017 werken de WindDays samen met de Europese windenergieorganisatie WindEurope voor ’s werelds grootste evenement op het gebied van windenergie. Daarnaast zullen TKI Wind op Zee en NWEA op 14 juni een aparte WindDay Conference houden als kennisintensief pre-evenement voor het grote internationale evenement in november.

WindDay Conference
De WindDay conferentie op 14 juni 2017 richt zich op de economische kracht van windenergie in de transitie naar een duurzame energievoorziening die op dit moment in volle gang is. De inhoudelijke conferentie brengt prominente sprekers uit alle stakeholdergroepen die hun kennis en inzichten in de workshops van die dag zullen delen. De WindDay Conference wordt gehouden in het Postillion Convention Centre aan de Paul van Vlissingenstraat 8 in Amsterdam.

WindEurope Conference & Exhibition/WindDays 28-30 november 2017
De WindEurope Conference & Exhibition in samenwerking met de WindDays zal worden gehouden in de RAI in Amsterdam. ’s Werelds belangrijkste windenergie evenement geeft deelnemers de kans om kennis uit te wisselen met deskundigen uit het bedrijfsleven, de ngo-wereld, de overheid, financiële instellingen en de academische wereld.

Samen met de WindDays biedt de WindEurope Conference & Exhibition 2017 een breed scala aan trends over veranderingen in de financiële wereld, wet- en regelgeving, lokale gemeenschappen, export, business modellen en het onderwijs.Op de beurs tonen meer dan duizend exposanten hun innovaties en oplossingen voor de hele waardeketen van de windsector door de belangrijkste spelers in de branche en aanverwante sectoren bij elkaar te brengen, zowel in de onshore als offshore. Het programma biedt ongeëvenaarde technische en sociale innovaties en een breed scala aan netwerkmogelijkheden.

WindDays 2018 13-14 juni 2018
Na de twee WindDays evenementen van 2017 zullen NWEA en TKI Wind op Zee terugkeren naar een enkele WindDays Conference & Exhibition in 2018. Reserveer daarom nu alvast de data voor deze WindDays: 13 en 14 juni 2018.

 

De WindDays worden georganiseerd door de Nederlandse WindEnergie Associatie en TKI Wind op Zee.

Logo TKI Wind op Zee      NWEA logo rgb klein