Kom ook werken in de wind!

Werkgelegenheid en opleiding binnen de windsector zijn thema’s die onze onverdeelde aandacht hebben. Als verbinder binnen de sector zijn wij steeds op zoek naar manieren om relevante partijen aan elkaar te koppelen. De windsector biedt interessante perspectieven voor mensen die willen werken in de wind. Het onlangs verschenen rapport “ Werkgelegenheid Offshore Windenergie geeft inzicht in de hoeveelheid mankracht en competenties die nodig zijn voor de uitrol van wind op zee in de jaren tot en met 2023.

Onze leden die zich hebben gespecialiseerd in de arbeidsmarkt hebben regelmatig interessante vacatures voor banen binnen de windsector. Een overzicht daarvan is te vinden op deze pagina.

ABO Wind
ABO Wind
Sinds 1996 ontwikkelt ABO Wind met groot succes projecten voor de productie van duurzame energie. Elk jaar bouwen we installaties met een investeringsvolume van 300 miljoen euro. Wereldwijd werken zo’n 500 medewerkers met verve aan de projectplanning, financiering, bouw, exploitatie en service van installaties voor een duurzame energievoorziening.
Voor de versterking van onze vestiging in Nederland zijn we op zoek naar een,
Senior Project Developer voor zonne- en windenergie projecten
Atlas Professionals
Atlas Professionals
Atlas Professionals heeft carrière mogelijkheden binnen de gehele waardeketen van on- en offshore wind – van ideeën tot installatie. Er zijn rollen voor mensen die windparken ontwerpen en ontwikkelen, voor hen die de turbines voormonteren, voor heavy lift schepen die de jackets en monopiles gaan installeren gevolgd door mensen voor operatie en onderhoud.
E-Connection
E-Connection
E-Connection ontwikkelt, bouwt en beheert windenergieprojecten en is gespecialiseerd in complexe en vernieuwende projecten. E-Connection bestaat uit een kern van hoogwaardige professionals, die alle benodigde disciplines en vaardigheden bij elkaar brengen.
iPS - Powerful People
iPS - Powerful People
Since 1988, iPS Powerful People is the global partner for Maritime, Energy, and Civil engineering companies dealing with complex challenges in the area of recruitment and payroll services. We offer in-depth knowledge of recruitment and legislation allowing us to anticipate our clients’ needs.
Klik hier voor onze vacature
Klik hier voor onze vacatures
Klik hier voor onze vacatures
Klik hier voor onze vacatures
kWh People
kWh People
kWh People is gespecialiseerd in recruitment, talentscouting, executive search en interim opdrachten voor functies op HBO en WO niveau binnen de energiesector. Met een landelijk netwerk van energie organisaties en professionals heeft kWh People onder andere de volgende functies bemiddeld in de Windsector: Construction Manager, Manager PPA , Windturbine Specialist, Project Developer en WTG Package Manager.
Oceanwide
Oceanwide
Oceanwide heeft diverse interessante vacatures voor diegene die in de Wind Energy sector zou willen werken of een volgende stap willen maken. Dit kan zijn onshore bijvoorbeeld administratief, project management en/of offshore bijvoorbeeld technician, client rep., project supervisor etc. Klik hieronder voor het actuele aanbod van vacatures.
The Windtechnicians
The Windtechnicians
Windturbine engineers, Minor education MBO Niveau 4, Basic Technical Training (GWO)
Topwind
Topwind
Bij Topwind bouwen, beheren en optimaliseren wij uw windpark. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een projectmanager. Kijk voor de volledige vacature op onze site.
Klik hier voor onze vacatures
Klik hier voor onze vacatures
Klik hier voor onze vacatures
Klik hier voor onze vacatures
WindUnie
WindUnie
Windunie heeft jarenlange ervaring in het adviseren van zonne- en windenergie producenten en initiatiefnemers van zon- en windenergieprojecten en energieopslag. De omslag naar duurzame energieopwekking in lokaal eigendom is in volle gang en door bij ons aan de slag te gaan kan jij hier je steentje aan bijdragen!

We hebben regelmatig vacatures: die vind je dan op onze site.

Klik hier voor onze vacatures